Work

Sitter på jobbet just nu och dricker té. 
Det har varit ganska busy idag i receptionen hittills. Många som vill ha hjälp. Dock är det kul tycker jag! Hellre det än att bara stå och vänta.

Imorse regnade det supermycket så jag skyndade mig att ta in tvätten, som tur var så hann den inte bli blöt.
Igår efter jobbet så åkte jag och en vän till Kizilac eller hur det stavas, åkte runt där men fanns inget kul att se så vi vände om till manavgat istället. Där så gick vi och kollade på skor sedan tog vi en kaffe på Petek. Därefter åkte vi hem :) 

Nu ska jag dricka upp mitt té och gå tillbaka till receptionen!


My Life | | Kommentera

Perfekt dag!

Det här inlägget skrev jag igår, men det måste ha blivit något fel med publiceringen! Så provar igen!

Har haft en alldeles perfekt dag! Jag pch en vän åkte till vattenfallet och kollade och slappnade av. Så himla mysigt och lugnt där. Man kan verkligen slappna av där. Vi satt där säkert en timme och bara lyssnade på vattnet som forsade och kollade på alla turister som var där! Haha vi kände oss lite malplacerade eftersom alla hade shorts och t-shirt/linne medan vi kom med långärmat och byxor. 
Efter det så åkte vi till Habibe teyze och åt gözleme och drack té. Jättemysigt, älskar det stället. Man blir aldrig besviken på varken maten eller omgivningen :)

Efter det så styrde vi mot polisstationen för att hämta min blå bok då mitt arbetsvisum blivit färdigt. Haha polisen där känner igen mig efter alla dessa år så vi hann inte mer än sätta oss för än han ropade fram oss och frågade om jag skulle hämta min blå bok. Skönt att slippa vänta! 

Efter det så åkte vi till Bayramefendi Osmanlı kahvecisi och drack kaffe. Jättmysigt, och supergott kaffe.
Där satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord och sedan åkte vi hem. 

På kvällen så gick jag bort till Side resort och hälsade på Zafer och Tuğba. Gick bakom receptionen och satt där några timmar och pratade och skrattade. Sedan gick jag hem:)
Nu så har jag nyss varit ute på en promenad med Daisy. Ikväll är första kvällen som jag inte fryser på kvällspromenaden. Känns verkligen att sommaren börjat kommit.
Nu ska jag städa lite innan det är läggdags

My Life | | Kommentera

Ledig dag idag

Igår så var det 23 april, vilket innebär barnens dag!
Det är mycket mer3 uppmärksammat här än i Sverige. 
Jag var på jobbet och där hade det fixat en picknick för all personal, ute i trädgården. Så himla fint! Där grillades det köfte och kyckling.
De hade tagit ut högtalare så det spelades även turkmusik, jättemysigt!
 
Igår kom även de första svenska gästerna till hotellet! Riktigt kul var det, äntligen får jag prata svenska haha
Jag åt middag på hotellet innan jag slutade sedan åkte jag hem. 
Igår kväll så åkte jag till sarilar och sov hos mina vänner, såg deras lägenhet för första gången igår. De har bett att jag ska komma dit och sova över men jag har sagt nej hela tiden då jag jobbat. Men idag så är jag ledig så jag åkte dit. Vi åt jordgubbar, pratade och kollade på tv sedan somnade vi alla på varsin soffa!
 
Nu när jag är ledig idag så vill jag göra det mesta av dagen så därför åkte jag hem tidigt, ska städa, tvätta och hinna med en fika med en vän. Jag gillar inte att sova bort hela ens lediga dag, känns så bortkastat.
 
Vädret idag ska bli runt 26 grader och sol! Så jag klagar då inte ;)
 
 
My Life | | Kommentera
Upp