Perfekt dag!

Det här inlägget skrev jag igår, men det måste ha blivit något fel med publiceringen! Så provar igen!

Har haft en alldeles perfekt dag! Jag pch en vän åkte till vattenfallet och kollade och slappnade av. Så himla mysigt och lugnt där. Man kan verkligen slappna av där. Vi satt där säkert en timme och bara lyssnade på vattnet som forsade och kollade på alla turister som var där! Haha vi kände oss lite malplacerade eftersom alla hade shorts och t-shirt/linne medan vi kom med långärmat och byxor. 
Efter det så åkte vi till Habibe teyze och åt gözleme och drack té. Jättemysigt, älskar det stället. Man blir aldrig besviken på varken maten eller omgivningen :)

Efter det så styrde vi mot polisstationen för att hämta min blå bok då mitt arbetsvisum blivit färdigt. Haha polisen där känner igen mig efter alla dessa år så vi hann inte mer än sätta oss för än han ropade fram oss och frågade om jag skulle hämta min blå bok. Skönt att slippa vänta! 

Efter det så åkte vi till Bayramefendi Osmanlı kahvecisi och drack kaffe. Jättmysigt, och supergott kaffe.
Där satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord och sedan åkte vi hem. 

På kvällen så gick jag bort till Side resort och hälsade på Zafer och Tuğba. Gick bakom receptionen och satt där några timmar och pratade och skrattade. Sedan gick jag hem:)
Nu så har jag nyss varit ute på en promenad med Daisy. Ikväll är första kvällen som jag inte fryser på kvällspromenaden. Känns verkligen att sommaren börjat kommit.
Nu ska jag städa lite innan det är läggdags

My Life |
Upp