Muffins och poolbad

Idag jobbar jag 15-23 så jag har lite tid att vara hemma med andra ord. 
Jag passar på att mysa och leka med Daisy då så mycket jag kan. Håller även på att baka kladdkakemuffins. De är i ugnen nu och det ser väldigt lovande ut måste jag säga!
 
Idag är det fredag, dagarna går så fort! 
I onsdags var jag ledig så den spenderade jag med Cissi, Titti, Annelie och Abidin. Vi badade och solade. Sedan kom Amanda och Eray hem så jag och Abidin stannade kvar i poolen och badade med dem. 
 
Efter det så åkte jag och A hem och lagade middag tillsammans och tog en drink och lyssnade på Håkan Hellström, Veronica Maggio och Lana del Rey, får aldrig nog av deras musik :)
 
På kvällen så åkte jag till Amanda och Eray där E's föräldrar var, hans bror och hans brors fru, vi satt och tog ett glas vin och sedan tog vi en taxi in till Side!
Vi hade en riktigt rolig kväll med dans, bra musik och bra sällskap!


My Life | | Kommentera

Morgonstund har guld i mund

Vaknade tidigt imorse, mycket tidigare än vad alarmet stod på! Tack vare en busig liten Daisy. Hon ville leka och gosas men jag ville sova! En timme försökte jag somna om men hon tillät mig inte så det var bara att stiga upp! Gick ut med henne på en promenad och sedan satte jag mig på balkongen och åt frukost! 

Sedan var det dags att göra sig i ordning för jobb. Jobbet gick bra, som vanligt. Nu är jag hemma och ligger i sängen, ska strax gå till affären och handla. Sedan ska jag laga middag. Dock ska jag städa undan lite först.

Imorgon är jag ledig och det ska bli så himla skönt! Får se vad jag hittar på:)
Sista två bilderna är från när jag och Fia hade after-work för några dagar sedan. Men middag och drink!
My Life | | Kommentera
Upp