Bra avslut på en stressig dag

Idag var det fullt upp på jobbet. Har inte suttit en minut! Dagar som dessa är så himla jobbiga. Jag och Meral, min jobbarkompis, har sagt flera dagar nu att vi ska ses men har så mycket att göra på jobbet så när vi väl slutat så har vi varit för trötta för att ens hitta på något..
Trots all stress idag så bestämde vi för att ses. Jag åkte hem och gick ut med Daisy efter jobbet, sedan mötte jag upp M som hade tagit bussen hit. Vi gick in till Side och satte oss på Harbour och drack iskaffe. Det var så skönt att bara slappna av och ha kul, all stress släppte. Det är så kul för vi pratar bara turkiska med varandra. Hon kan inte så mycket engelska så det blir automatiskt bara turkiska. Jag är så glad att jag har lärt mig så mycket turkiska, så jag i princip pratar flytande. Det är något jag är stolt över :)

Vi satt där några timmar sedan tog vi bussen hem. Nu ska jag ta och städa lägenheten innan jag somnar, vill vakna till ett rent och prydligt hem haha. 

Imorgon är det jobb igen som gäller!
My Life | | Kommentera

En dag på stranden

Min dag började med att jag mötte upp Camilla på Doruk och åt frukost, riktigt gott! Sedan gick vi till veterinären och jag köpte hundmat. Fanns en underbart söt hundvalp där som någon inte vill ha och hade lämnat ifrån sig. Jag var bara tvungen att gosa med den! 

Efter det så gick jag hem och gav Daisy mat och därefter gick vi upp till flaggan för att möta upp Fia för en stranddag.
Evelina kom också efter ett tag. 

Camilla var tvungen att sticka på jobbet men vi andra stannade kvar och åt lunch. Sedan kom även Louise och Malin med Adem och Derin. Vi hade bestämt att vi skulle hänga på stranden tillsammans idag. Det var en jättemysig dag. 

Jag och Fia tog strandbussen hem runt 6 tiden och då gick jag och Daisy på en långpromenad :)

Nu slappar jag på soffan och väntar på att min mat ska komma, beställde hem mat idag.My Life | | Kommentera

Senaste tillskotten i min garderob
My Life | | Kommentera
Upp