Veckans väderprognos

Imorse när jag vaknade var det riktigt mörkt på himlen, det såg ut som att det skulle regna. Dock sprack det upp och nu börjar solen titta fram.

Imorgon är jag ledig så jag hoppas att det blir fint väder. Då ska jag banne mig till stranden, måste få lite färg nu känner jag! Är så blek...My Life | | Kommentera

Onsdag

I måndags efter jobbet så åkte jag hem och fixade mig sedan tog jag en taxi ner till Side och mötte upp mina jobbarkompisar för en afterwork. Vi hade riktigt kul! Runt 01.00 så åkte vi hem då alla vi skulle jobba igår. 

Igår på jobbet så fick vi en ny receptionist, en kille. Normalt sätt så pratar vi bara turkiska på jobbet då de flesta av mina kollegor inte kan någon engelska. Så nu när vi fick den nya killen så är det jag som lär upp honom de mesta om systemet och hotellet, på turkiska dessutom! Haha men det är kul, då utvecklas även min turkiska ännu mer :)

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sedan ska jag till jobbet. Idag är ett viktigt möte med Apollo guiderna och vår gm på hotellet, så jag ska vara med där också. My Life | | Kommentera

Vänner för livet

Har nyss vaknat, ska snart ut med vovven innan jag börjar göra i ordning mig för jobb! 
Börjar 13.00 idag, usch gillar inte den tiden så mycket, känns som om hela dagen går bort.. Slutar vid 21.00 så kommer hem runt 21.30, finns inget att göra då ju. Normalt så jobbar jag 09.00-17.00, mycket bättre tider!

Igår så jobbade jag och efter jobbet skrev Camilla så jag mötte upp henne och vi gick och åt middag på Meşhur 49. Deras kıymalı kaşarlı pide är så god:)
Det är ungefär som en köttfärspizza. 
Jag och Camilla har inte kunnat umgåtts på länge nu då vi jobbar så olika tider, men igår hann vi och det var så mysigt att ta igen allt!

Nu har sommaren kommit till Side, det är jättefint väder på dagarna varmt, dock på kvällarna tycker jag fortfarande att det är lite kyligt. 

Häromdagen var jag ledig så jag passade på att luncha med mina fina tjejer och såklart bästa Adem på Doruk. Vi hade mycket att prata om som vanligt, många skratt blev det! 
Jag är lyckligt lottad som har så fina vänner 
Dock var jag tvungen att gå hem lite tidigare än de för jag skulle till banken i Manavgat innan de skulle stänga. 
En annan dag får vi ses längre helt enkelt 

My Life | | Kommentera
Upp