Det har hänt lite saker

Det har hänt lite saker sedan sist jag skrev.
Har slutat jobbar för sommar-säsongen. Det var väldigt tråkigt att säga hejdå till allihopa men härligt att få lite semester. Det känns att man har jobbat en hel sommar 6 dagar i veckan under hård press haha. De första dagarna av min semester var jag så himla trött. 
Som tur så försvann regnet också lagomt till min sista dag på hotellet!

Så jag har haft några riktigt soliga och fina dagar! 
Jag har bland annat varit på bio 2 gånger.
 
Första gången såg jag Incir Receli 2, den var mycket bättre än 1:an för det var så himla deppig, 2:an var mer komedi liksom. Andra gången så var det med Dilan och vi såg Unutursam Fisilda. Det kan vara bland den bästa filmen jag sett. Den var både rolig och sorglig, ja den hade allt! Det var inte ett enda öga torrt i biosalen tror jag! Jag brukar aldrig gråta till filmer, förutom när jag ser E.T typ, men jag blev verkligen tagen av filmen. 
Jag planerar in ett besök till på bion för att se den ännu en gång, väldigt snart.
 
Efter att jag och Dilan varit på bion så tog hon med mig till ett café och bjöd på en turkisk efterrätt som jag aldrig hade provat förut, det var någon slags ost-dessert, den var god! :)
 
Lägger in lite bilder som jag tagit den senaste tiden, nu måste jag skynda mig att sminka mig innan jag ska till manavgat, ha det så bra :)
 
My Life |
Upp