Härligt väder!

För några dagar sedan förlängde jag mitt visum, hatar när det är dags att göra det för man vet att man behöver springa fram och tillbaka över hela manavgat för att fixa det och att det tar lång tid.
Men nu är det fixat för 6 månader till så slipper tänka på det nu och ett tag framöver!

Igår så var Fia ute och gick när jag ringde henne. Vi bestämde för att gå ner till shanty och äta lunch. Riktigt mysigt hade vi det, värmen har typ slagit till igen, de senaste dagarna har varit fantastiska! Det är det jag älskar med hösten/vintern här, det är november och man kan gå med T-shirt eller en tunn kofta. Slippa dunjackan! 
Efter lunchen så gick vi till Doruk och tog en té. 

Kvällen spenderade jag med Therese, vi drack lite vin och hade det mysigt, kul att hon är tillbaka i Side.

Imorse så hade vi bestämt att vi skulle gå till gymmet tillsammans, jag och Therese. Så klockan 10.00 började vi gymma, så skönt att komma igång igen efter... Jaa väldigt lång tid utan gym-maskiner och vikter. Älskar mina promenader men det känns så härligt att verkligen ta slut på sig själv på gymmet. Jag köpte 2 veckor för att prova på stället, om det är något för mig. Men hittills så verkar det bra! 
En annan sak jag älskar med hösten/vintern är att när säsongen tar slut så får man mer tid hemma, man jobbar så sjukt mycket under sommaren. Nu har jag tid att laga riktig mat, som jag verkligen gilla, jag har tid att måla och teckna. Och framförallt mer tid för min lilla vovve. Hon är definitivt gladare att vi har mer tid tillsammans!

Ikväll så ska jag på middag med Camilla och Therese, ska bli mysigt!
Så bäst att börja göra sig iordning! 
Ha det så bra:)


My Life |
Upp