Onsdag

Igår jobbade jag 1-9 så började morgonen med frukost på Doruk med en vän. Sedan gjorde jag mig iordning och åkte till jobbet. Igår var det jättelugnt på jobbet men när jag kom hem så var jag ändå så himla seg. Satt och kollade internet och läste vidare på min bok ett tag, sedan kollade jag på klockan som vips hade blivit över 01.00. Så jag gick och la mig och somnade på en gång!

Idag är jag ledig så imorse klockan 10.00 så mötta jag upp Camilla och vi gick och år frukost på Doruk. Mycket prat och skratt som vanligt. Sedan tog vi en tur till carrefour och gick hem.
Nu väntar jag på att syster ska komma hit. Hon är också ledig idag så vi ska ha en systerdag, får se vad vi hittar på:)
My Life | | Kommentera

Home again

Hemma igen efter den korta Sverige-visiten.
Flyget var försenat från både Stockholm och Istanbul så vi kom mycket senare än vi tänkte till flygplatsen som tur var så hade inte vår transfer gått utan väntade på oss!
 
Igår och idag jobbade jag som vanligt! Det har varit 2 riktigt fullspäckade dagar på jobbet! Det är ju alltid full rulle på hotellet men nu när det är bayram är det hur mycket folk som helst! Har varit helt slut efter jobbet haha
Jag gillar verkligen inte denna bayram. Alla får som man ser förs bort på rostiga gamla lastbilsflak, alla bilder som läggs upp på skinnflådda får och fårskriket- It makes me sick! Usch det är så obehagligt tycker jag.
Det jag dock gillar med varje bayram är att alla turkar är så himla glada!
 
Idag efter jobbet så började jag packa upp den inredningen jag köpte i Sverige. Tycker det är jätteroligt med inredning. Man kan verkligen piffa upp ett hem med småsaker. 
Nu ska jag göra mig iordning och lägga mig i sängen och fortsätta läsa min nya bok som jag köpte på Arlanda!
 
My Life | | 2 kommentarer

I'm in Sweden!

I tisdags så tog jag flyget hem till Sverige för att överraska mormor och morfar. Gissa om de blev överraskade! 
Från Stockholm till Sundsvall så tog vi samma flyg som mamma som hade vart och jobbat i Stockholm över dagen. När vi landat väntade lilla pappsen med blommor till allihopa. Sedan åkte vi och hämtade ut mitt paket från H&M som hade kommit. Efter det raka vägen till mormor och morfar. Mamma och pappa gick in och jag och Fia låg ner i baksätet och väntade ett tag. Sedan gick vi in! Och vi filmade allting dessutom. Så himla roligt!

Igår var jag, mamma och Fia inne i Birsta och shoppade lite. Sedan åkte vi hem och började göra oss i ordning för kvällen. Morfar fyllde nämligen år så vi spenderade en natt på hotell och år middag på casinot som ska vara en av Sveriges bästa restaurangen och är med i white guide. Det var verkligen supergott allting och jättebra service. Han som serverade oss var turkisk dessutom, så det var ju också kul! 
Efter en trerätters middag med bubbel och vin så gick vi ner och spelade lite. Jag och mamma förstod inte alls hur man skulle spela och förlorade bara pengar haha. Medan pappa och Sofia vann!

Nu har jag nyss vaknat och ska göra mig iordning för att gå mer och äta frukost! 
Ha en bra dagMy Life | | Kommentera
Upp