I'm in Sweden!

I tisdags så tog jag flyget hem till Sverige för att överraska mormor och morfar. Gissa om de blev överraskade! 
Från Stockholm till Sundsvall så tog vi samma flyg som mamma som hade vart och jobbat i Stockholm över dagen. När vi landat väntade lilla pappsen med blommor till allihopa. Sedan åkte vi och hämtade ut mitt paket från H&M som hade kommit. Efter det raka vägen till mormor och morfar. Mamma och pappa gick in och jag och Fia låg ner i baksätet och väntade ett tag. Sedan gick vi in! Och vi filmade allting dessutom. Så himla roligt!

Igår var jag, mamma och Fia inne i Birsta och shoppade lite. Sedan åkte vi hem och började göra oss i ordning för kvällen. Morfar fyllde nämligen år så vi spenderade en natt på hotell och år middag på casinot som ska vara en av Sveriges bästa restaurangen och är med i white guide. Det var verkligen supergott allting och jättebra service. Han som serverade oss var turkisk dessutom, så det var ju också kul! 
Efter en trerätters middag med bubbel och vin så gick vi ner och spelade lite. Jag och mamma förstod inte alls hur man skulle spela och förlorade bara pengar haha. Medan pappa och Sofia vann!

Nu har jag nyss vaknat och ska göra mig iordning för att gå mer och äta frukost! 
Ha en bra dagMy Life |
Upp