blåsväder!

I 2 dagar nu har det varit riktigt blåsväder i Side! Usch, man känner riktigt hur vintern är påväg!
Idag så har jag jobbat, det var väldigt lugnt idag på jobbet. Gästerna på hotellet är nöjda och glada och har vi glada gäster har vi glada receptionister haha!
 
Efter jobbet så gick jag med Daisy bort till veterinären. Jag köpte hundmat, klippte klorna och köpte serum mot parasiter. När vi kom hem från promenaden så badade jag Daisy och hon blev så trött så hon somnade på min mage efteråt. Hon är så himla go och gullig. 
Nu är hon helt torr så ska droppa serumet på henne nu.
 
Jag tänkte köra några tvättar och städa lägenheten innan jag ska slå igen mina blå för idag. 
Imorgon händer något kul, längtar som en tok!
 
My Life | | Kommentera

Bröllop och vildhundar!

I fredags gifte sig en fin vän till mig, så då var det bröllop! Det var det första bröllopet jag har varit på, i hela mitt liv. Det var riktigt kul, vi åt middag, drack drinkar och dansade. Och Ayca var så fin! Är så glada för deras skull och önskar dem allt gott i livet. 

Just nu på jobbet så är det full rulle. Hotellet är fortfarande fullt. Vilket innebär mycket jobb. Eftersom hotellet är så stort så är aldrig receptionsdisken tom. Alltid gäster som behöver hjälp med något. Så det blir ju aldrig tråkigt! :)
Snart kommer det trappa av tror jag. Det kommer komma flest äldre och mindre och mindre gäster. 

Idag efter jobbet tog jag daisan på en promenad. Det är ett hundgäng som börjat hänga i detta området. Det gänget är en bunt vildhundar som har bildat en liten flock. De är 6-7 st både stora som små. 
Dock är de inte snälla så det är riktigt obehagligt. Jag kan aldrig slappna av nät jag går med D. Måste alltid kolla mig runt omkring så de inte är i närheten. 
Som sagt efter jobbet gick vi vår vanliga runda och jag hörde hur någon hund började skälla men såg varken någon bakom eller framför. Så kollade jag mot sidan där det är en liten snårig och igenväxt gräsplätt. Där stod de, hundgänget! Jag blev skiträdd och tog upp Daisy. Ena hunden började hå emot mig och D och skälla och morra. Jag bara stod intryckt mot ett staket bakom en bil och gömde mig och hoppades att den skulle ge sig och gå vidare. Vilket den gjorde också, så småningom! 
Ville inte försöka ta mig därifrån när jag bar på Daisy, då hade de garanterat kommit. 
Vi kom därifrån och fortsatte vår promenad. Jag gillar inte när de är samlade så och att de inte är supersnälla. My Life | | Kommentera
Upp