Bröllop och vildhundar!

I fredags gifte sig en fin vän till mig, så då var det bröllop! Det var det första bröllopet jag har varit på, i hela mitt liv. Det var riktigt kul, vi åt middag, drack drinkar och dansade. Och Ayca var så fin! Är så glada för deras skull och önskar dem allt gott i livet. 

Just nu på jobbet så är det full rulle. Hotellet är fortfarande fullt. Vilket innebär mycket jobb. Eftersom hotellet är så stort så är aldrig receptionsdisken tom. Alltid gäster som behöver hjälp med något. Så det blir ju aldrig tråkigt! :)
Snart kommer det trappa av tror jag. Det kommer komma flest äldre och mindre och mindre gäster. 

Idag efter jobbet tog jag daisan på en promenad. Det är ett hundgäng som börjat hänga i detta området. Det gänget är en bunt vildhundar som har bildat en liten flock. De är 6-7 st både stora som små. 
Dock är de inte snälla så det är riktigt obehagligt. Jag kan aldrig slappna av nät jag går med D. Måste alltid kolla mig runt omkring så de inte är i närheten. 
Som sagt efter jobbet gick vi vår vanliga runda och jag hörde hur någon hund började skälla men såg varken någon bakom eller framför. Så kollade jag mot sidan där det är en liten snårig och igenväxt gräsplätt. Där stod de, hundgänget! Jag blev skiträdd och tog upp Daisy. Ena hunden började hå emot mig och D och skälla och morra. Jag bara stod intryckt mot ett staket bakom en bil och gömde mig och hoppades att den skulle ge sig och gå vidare. Vilket den gjorde också, så småningom! 
Ville inte försöka ta mig därifrån när jag bar på Daisy, då hade de garanterat kommit. 
Vi kom därifrån och fortsatte vår promenad. Jag gillar inte när de är samlade så och att de inte är supersnälla. My Life |
Upp