Bärsmoothie

Min morgon startade jag med en vitaminbomb i form av en frukt-och bärsmoothie, samt lite mysig läsning. 

Efter frukosten så snörade jag på mig skorna och gick till mormor. Med mig hade jag lilla vovven. Det var så sjukt blåsigt! Det var längesedan jag var med om sådan blåst! Jag och Daisy travade på och både jag och hon höll på att blåsa bort, bokstavligt talat! Jag fick ta upp henne för hon kunde inte gå framåt, hon är för lätt! 

Jag tänkte att jag skulle ta tidningen på vägen upp till deras hus, vilket jag gjorde. Jag hann 50 meter sedan kom världens vindpust (jag som tyckte jag höll i tidningen hårt) och tidningen flyger iväg. "Det här händer bara inte" tänkte jag. Det var som i en film och jag kunde inte sluta skratta! Där stod jag och såg när tidningen flög iväg. Sedan landar ena delen ute på ängen och den andra delen ner i diket. Så jag tänkte att jag springer och tar den! Jag fick tag i första delen, den andra blåste iväg just när jag tog i den. 
Så där stod jag med 2:a delen av Sundsvalls tidning. Den första delen var helt borta. Om det är någon granne till mormor och morfar som sett detta så lär de ha fått sig ett gott skratt! My Life | Sundsvall, blåsigtväder, smoothie, tidning, vind, vår |
Upp