Sverigebesök

Nu har det gått lång tid sedan jag skrev något. Både jag och min fästman har haft fullt upp de senaste två månaderna. De har varit fyllda med många roliga stunder!
 
Jag har hunnit varit nere i Turkiet och hälsat på mina svärföräldrar och fixat visum till G. Vi valde att göra vårt visum i Izmir då de var väntetid i Antalya och du var tvungen att boka tid för att lämna dina dokument. 
Så vi åkte till Izmir och passade på att hälsa på hans vänner och släkt. 
Till slut så fick vi visumet! Vi hade sökt för 3 veckor, vilket vi också fick för. 
Jag blev positivt överraskad att det gick så bra att söka första gången. 
Vi blev så himla glada och åkte till Sverige tillsammans!
 
Här i Sverige har vi bara mått gott och myst med familjen, han har fått sett Sundsvall, inte för att det är så mycket att se haha.
Vi har varit på julmarknad, han har fått träffat min släkt, ätit massor med svensk mat. 
Vi har firat min födelsedag tillsammans och skjutit lerduvor! Lerduvor var även första gången för mig. Vi åkte med pappa och våra grannar. Det var riktigt kul! Jag träffade inte en enda medan G träffade nästan varenda en.
 
I söndags så åkte jag och G till Stockholm för att stanna där till tisdag då han skulle åka hem.
Vi hade riktigt mysiga dagar i Stockholm, promenerade runt i kylan och kollade i Gamla stan, fikade massor och drack té. Strosade runt på Stockholms gator och shoppade. Åt god mat och drack gott vin! Vi verkligen njöt av våra sista dagar tillsammans i Sverige. G gillade verkligen Stockholm!
Sedan åkte han hem i tisdags och jag flög hem till Sundsvall igen. 
 
Det kändes så himla tomt efter han hade åkt. Dagen efter han hade åkt så jobbade jag, det var skönt så fick jag tänka på något annat! 
Jag ska åka ner och fira nyår med honom så det är inte så långt kvar tills vi ses igen och innan dess så är det jul vilket kommer bli supermysigt! 
 
 
My Life |
Upp