Tisdag

God morgon!

Har nyss ätit frukost. Ska ta och sätta mig på balkongen snart. Det är så himla fint väder!

Igår kväll så var på bio med Janna och Sofia. Vi såg 50 Shades Of Grey. Själva handlingen var bra men jag tyckte det var lite too much ändå, alla vi tre tog fram "skämskudden" några gånger. Det var bara halva salongen som var full och vi tre sänkte medelåldern rejält. De flesta var äldre kvinnor.

Har ni sett den? Vad tyckte ni isåfall?

My Life | | Kommentera

Onsdag

Nu har det varit väldigt tomt på inlägg här, har varit upptagen de senaste dagarna med att fixa allt inför resan och träffa vänner som bor på andra ställen som har kommit hem för några dagar i Sundsvall. 
 
Igår så var jag inne i stan och åt lunch med Lovisa, Moa och Sofia. Vi käkade på Orangeriet, väldigt mysigt där och god mat också! 
Efter maten så strosade vi runt på stan lite och kollade in några butiker sedan så åkte vi hem. 
 
I förmiddags så mötte jag och Sofia upp Emelie. Hon jobbar som guide i Thailand nu och jag har inte sett henne sedan hon kom och firade nyår hemma hos mig i Side 2013/2014! Så ett år sedan, lite mer till och med. Vi åt lunch på Espresso House. Hade mycket att ta igen och prata om! Så roligt att catcha upp med vänner som man inte sett på ett tag!
 
Innan jag åkte från stan så passade jag på att köpa en läpp-penna och byta Daisys hund-halsband.
 
Nu på kvällen så har jag packat min väska och gjort klart allting inför imorgon!
Nu ska jag slå igen mina blå så jag orkar upp imorgon!
 
Ha det så bra!
 

Min reseoutfit är klar tills imorgon! Jag som alltid är så noga med att ta kort, tog aldrig några kort idag! Slänger med en gammal bild på Emelie då vi var på sjukhuset i Turkiet då våran vän hade fått magsjuka. 
 
Godnatt
 
My Life | | KommenteraMy Life | | Kommentera
Upp