Onsdag

I helgen så bjöd jag och syster över mormor och morfar på middag, vi gjorde en välkomstdrink, drinktilltugg, varmrätt och efterrätt. Det blev väldigt lyckat och som vanligt så är det så himla mysigt att umgås med dem. 

Igår kom mina bilder från Fuji Film som jag hade beställt! Passade på att beställa en hel del när jag ändå var igång och det var riktigt bra pris dessutom! Kvalitén var också bra. 
Idag så var jag på ett möte ang ett jobb, känns kul! Efter det så åkte jag och Sofia på Ikea och kollade runt där innan Birsta öppnade. Älskar att gå runt på Ikea, så mycket fina saker! Extra roligt är det att gå på övervåningarna där alla rum finns färdiga. Känns som om man går in i andras hus haha

På Birsta köpte jag en pärm och fotofickor. Jag köpte ett album häromdagen men det var alldeles för små utrymmen för fotona så jag satsade på fotofickor och pärm denna gång! 
När vi kände oss klara på Birsta så åkte vi till mormor och morfar och fikade. 

Nu hela kvällen så har jag suttit och pysslat med mitt fotoalbum. Det är så roligt att kunna titta på riktiga bilder istället för att titta på en skärm. 

Imorgon ska det bli jättefint väder verkar det som så jag ska ta med hunden på långpromenad i solen, kanske till och med frukost på altanen om det inte blåser! 
Frukost på altanen häromdagen 

My Life |
Upp