Ett skratt förlänger livet

Har haft en jättehärlig eftermiddag i stan idag med Anna.

Vi möttes upp runt 12 och gick och käkade lunch, pratade och skrattade iväg tiden och innan det var färdigt så hade vi hunnit med en fika också och klockan hade blivit halv 5! Det är så kul med Anna (vi jobbar tillsammans så det var på jobbet vi träffades) för vi har så mycket gemensamt. Vi båda har jobbat utomlands i några år och inom turism-branschen och där finns det mycket skoj att lyssna på och berätta från. Vi båda är förlovade med män utanför Sverige. Så ni kan ju tänka er vad vi pratade om mest under lunchen/fikat, bland annat väntekön på Migrationsverket som har blivit så himla lång..

Efter fikat så tog vi en kort sväng på stan, jag fick med mig lite juldekorationer från Åhléns. Älskar att vi börjar närma oss juletider! Så mycket fint överallt och man får en speciell känsla i kroppen kring jul.


När vi gick där på stan så började någon plötslig prata med mig, först på svenska. Han frågade om jag jobbat i Side, ja sa jag? 
Då gick han över till Turkiska och frågade om jag kunde prata turkiska. Ja det kan jag svarade jag. Då frågade han om jag kände igen honom vilket jag inte gjorde först, sedan förklarade han vem han var och vart han jobbat förut. Att han hade sett mig när jag var ute på promenad med min hund. 
Han jobbade på en av restaurangerna bredvid min gamla lägenhet men bor med sin flickvän här i stan. 
Är det inte konstigt hur liten världen är haha 


My Life |
Upp